Wie zijn wij?

Het GOC is in 1976 opgericht met als doel: het geven van de mogelijkheden tot ontspanning en het leggen en onderhouden van onderlinge contacten van de jeugd binnen de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) te Uithuizermeeden en omliggende gemeenten. In de loop van de jaren is de doelgroep vergroot en probeert het GOC zo veel mogelijk de hele gemeente bij haar activiteiten te betrekken.

Om het doel van het GOC te verwezenlijken worden er onder andere soosavonden georganiseerd. Dit is onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een gezellig samenzijn. Soms krijgen de soosavonden een bepaald thema mee. Voorbeelden zijn de De Gala-soos, de Valentijnsoos.  Kijk voor de data bij de agenda van deze homepage.
Ook organiseert het GOC nog een aantal andere activiteiten van een algemeen ontspannende aard. Zo wordt er bijvoorbeeld een pubquiz georganiseerd en voor de kinderen bijvoorbeeld een bingo of speurtocht.

Openingstijden:
doorgaans op zaterdagavonden van 20.30 tot 0.00 uur is de soos geopend (tenzij anders vermeld) leeftijd vanaf 12 jaar.

GOC team:
Het bestuur van het GOC bestaat uit:

  1. Annemarijn Doornbos
  2. Rianne Bolhuis
  3. Niek van der Heide
  4. Arjen Visser
  5. Jan Geert Scholtens
  6. Jantine Oosterhuis-Pol

Secretariaat:
post kunt u sturen naar:

GOC
p/a Kerkstraat 7
9982 GA UITHUIZERMEEDEN

Donaties:
uw donatie kunt overmaken op:

NL 17 RABO  0 30 49 53 296

(t.n.v. GOC Uithuizermeeden)

Suggesties:
Als je vragen, opmerkingen en/of suggesties over/voor het GOC of de GOC-webstek hebt, kun je natuurlijk bij een van de leden terecht, een berichtje in het gastenboek plaatsen, of mail naar een van de leden of webmasters.

We hopen je binnenkort graag weer te ontmoeten!